HFK 2970

Få din helt egen logo vand til din virksomhed.

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand styrker omdømmet (foto: syddesign.dk)

Mens virksomhederne tidligere reklamerede på mere traditionelle reklamepladser, som for eksempel tv- og radio kanaler og i trykte medier, er det nu mere og mere brugt, at man også anvender andre reklamepladser. Ved at gøre dette udnytter man de muligheder man som virksomhed har, for at kunne brande sit eget navn. En måde at gøre dette på, er at få sin egen logo vand.

 

Kunderne husker en virksomhed med logo vand

Nogen vil måske tænke om det overhovedet kan betale sig, at skulle betale for at have sit logo placeret på vandflasker. Men det kan rent faktisk godt give rigtig god mening, da forbrugere og andre kunder har en god evne til at huske logoer, også selvom de ikke tænker så meget over det. Logoet på vandflaskerne prenter sig nemlig ind på nethinden hos kunderne og gør, at virksomheden ubevidst får en plads i forbrugernes bevidsthed. Dette kan være det afgørende for, at forbrugerne i sidste ende vælger, at benytte sig af den pågældende virksomheds ydelser eller produkter. Og så er der rig mulighed for, at gøre vandflasken til sin egen. Man kan eksempelvis vælge, at man gerne vil have nogle bestemte farver eller en bestemt tekst på vandflasken, for eksempel et slogan eller lignende, udover det logo man får placeret på vandflasken.

 

Dyrk velgørenhed med logo vand

At man har sine egne vandflasker med virksomhedens logo, giver også virksomheden mulighed for, at man kan vise sine kunder, hvilken type virksomhed man ønsker at være. Eksempelvis kan man støtte et velgørende arrangement ved at tilbyde vandflasker. På denne måde får man både reklameret for sin virksomhed, samtidig med at man kommer til at virke som en sympatisk virksomhed. Og for kunderne kan det være det altafgørende, når de skal vælge hvilken virksomhed de ønsker at handle hos.

Besøg for eksempel syddesign.dk, for at få din egen logo vand.

 

Få flere ideer:

Sørg for en god og klassiske kampagne for dit firma med kuglepenne med logo

Få et usb med logo til at lave noget af firmaets kampagne og promovering

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.