HFK 2970

Få et logo på din vand og vis personlighed

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand er enkelt og praktisk (foto: syddesign.dk)

Der findes mange måder, at vise sine værdier og sin personlighed på. Både som privatperson, men også som virksomhed. De fleste privatpersoner vælger, at vise deres personlighed i kraft af deres væremåde. Men også ved, at gå i noget bestemt tøj og købe nogle bestemt ting. Det kan eksempelvis være ved, at man vælger at købe økologiske dagligvare. Her er man med til, at sende et signal om ens personlighed og ens værdier. For det er netop det, som det handler om, når det kommer til personlighed.

 

Bred eksponering

At sende nogle signaler, som har en vis værdi. Og på samme måde er der også mange forskellige måder, at et firma kan sende nogle bestemte signaler. Som er med til, at fortælle omverdenen hvilket slags firma man er og hvilke værdier man har som et firma. Nogle firmaer sender signaler ved, at have reklamer om sig selv. Det kan eksempelvis være reklamer i et magasin eller i fjernsynet. Uanset hvor henne man ønsker, at have sine reklamer og derved sende nogle signaler, så er man med til at sende signaler som indikerer hvilket slags firma man er. Men når det kommer til eksempelvis reklamer, kan disse være en bekostelig affære for et firma. Så der findes naturligvis også andre måder, hvorpå man kan vise sine værdier som firma.

 

Send de rigtige signaler med et logo på din vand

En måde er at få lavet vand med et logo på. Man kan få lavet vandflasker, hvor firmaets logo er på. Dette sender nemlig et signal om, at man er miljøbevidst. Det gør det netop fordi, at vand er associeret med renlighed og ærlighed. Og dette kan være optimalt for et firma, som netop har sådanne værdier. Hvis man er et firma, som går op i bæredygitghed eller grøn energi, kan det derfor være hensigtsmæssigt at få lavet reklame om sit firma på den måde. Det er en nem og ikke så dyr måde, at skabe og sende firmaets værdier på.

 

Se et stort udvalg af logo vand og bliv inspireret til andre reklamegaver

 

Få flere ideer her:

Kuglepenne med tryk er den perfekte personlige gave

USB med logo hitter

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.