HFK 2970

Find på en helt igennem unik reklamegave

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Hav noget at vælge imellem (foto syddesign.dk)

Det er klart, at en kuglepen, noget vand eller nogle bolsjer kan være en helt vildt smart reklamegave – og det kan det i høj grad også. Men hvis du gerne vil være unik og gøre, at dit firma bliver set mere end andre firmaer, der også gør sig i at uddele en reklamegave til kunderne, så kan du vælge at få lavet små USB-stik, der kan fungere som en helt perfekt reklamegave. Hvem har ikke brug for et USB-stik?

Gør reklame for dit firma på en smart måde med den rette reklamegave

Hvis du vælger at få lavet en kasse med en masse USB-stik, som du kan give ud som en reklamegave, så har du sikret dig, at folk vil benytte sig af USB-stikket og altid se dit firmas logo på det, modsat en kuglepen i reklamegave, som folk blot kan smide væk eller selv købe. Et USB-stik som reklamegave er en rigtig god idé. En reklamegave er på en eller anden måde et lidt lusket begreb. Det er nemlig lidt det samme som historien om den trojanske hest. Der gemmer sig nemlig noget i den gave, som du får fra et firma, og det kan du udnytte, hvis du sidder i et større firma, og godt kunne tænke dig lidt mere anerkendelse rundt omkring i landet – eller måske i verden.

 

Det er opmærksomheden, der tæller

En reklamegave kan for eksempel være en smart kuglepen eller nogle bolsjer, hvor der står indgraveret firmaets navn i eller lignende. På den måde vil du kunne reklamere for dig selv blot ved at give en kuglepen til nogle kunder til et møde – så snart de forlader lokalet og begynder at benytte den kuglepen, de lige har fået i reklamegave fra dit firma, vil andre kunne se, hvor kuglepennen er fra og på den måde lynhurtigt opdage, hvad dit firma hedder.

Find en god reklamegave her

 

Læs mere om reklamegaver her:

Brug reklamegave og skab mere omtale

Du kan forkæle kunderne og sprede budskabet med reklamegaver

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.