HFK 2970

Firma gaver viser medarbejderne, at du er glade for dem

En god indsats bør belønnes (foto syddesign.dk)

En god indsats bør belønnes (foto syddesign.dk)

Hvordan siger man lige ordentligt tak for en god indsats til en af sine medarbejdere? Ja, man kan selvfølgelig sige ordet tak, men det er ikke altid, at der er nok. Det er næsten for let at slippe om på den måde. Men noget andet man kan gøre er at give en firma gave til den medarbejder, der har gjort et godt stykke arbejde. For eksempel kan det være en firma gave til månedens medarbejder, som har gjort en ekstra indsats. På den måde giver du også dine medarbejdere en grund til at arbejde lige en lille smule hårdere, uden at du behøver at svinge pisken.

Firma gaver kan gives året rundt

Mange firmaer giver firma gaver til jul. Det er også en rigtig god idé at gøre det. Det gør medarbejderne glade. Det viser, at du holder af dem. Men det er faktisk ikke kun op imod jul, at det kan være en god idé at give firma gaver. Som sagt kan det gøres en gang om måneden, hvor det bliver en slags konkurrence. Men det kan også gøres på medarbejdernes fødselsdag. Det er også en rigtig god idé at vise dem, at du ved, hvornår de har fødselsdag. En fødselsdag betyder meget for os mennesker.

Træk firma gaverne fra i skat

Det gode ved firma gaver er, at du kan trække dem fra i skat. Det er jo ret fedt. På den måde bliver de heller ikke så dyre for dig. Det er jo virkelig en god deal for både dig, men også for dine medarbejdere, som så kan modtage disse gaver. Bare husk, at de kun må koste et bestemt beløb. Undersøg det nærmere, inden du køber firma gaver.

Klik her for at finde gode firma gaver til medarbejderne

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.