HFK 2970

Firmagaver hører ikke kun julen til

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Julen er over os, og de fleste er så småt ved at komme i julestemning. Det er en god idé at sørge for, at der på din arbejdsplads også er hyggeligt og pyntet op til jul. Det er i hvert fald vigtigt, at arbejdsmiljøet er behageligt. Hvis ikke der er rart at være, kan hverken du eller dine ansatte præstere optimalt. Du kan derfor med fordel forære alle en firmagave, før I gå på ferie. Du kan selvfølgelig også forkæle dem i det nye år, når de vender tilbage på arbejdet efter en dejlig ferie. Den første dag på jobbet i januar vil altid være lidt hård at komme igennem, men det vil da hjælpe med en lille overraskelse i form af en firmagave.

 

Overrask dine kollegaer med firmagaver ved lejlighed

Du er helt sikkert en dygtig leder, og en god leder skal være respekteret. Men en god leder eller chef skal også vide, hvornår det er tid til at belønne eller rose sine ansatte. Hvis dine medarbejdere aldrig får et skulderklap eller ros, når de har gjort en god indsats, vil de ikke gøre deres bedste for at gøre dig stolt. Det er derfor vigtigt, at du af og til forkæler dem med en lille ting. Julen er den oplagte tid at gøre det i!

Forkæl de ansatte med firmagaver året rundt

Hvis en af dine trofaste ansatte har fødselsdag, jubilæum eller anden grund til fejring, er det vigtigt, at du overrasker vedkommende med en god firmagave. Det kan for eksempel være en dejlig flaske vin, en lækker gavekurv eller en dekorativ lysestage. Din medarbejder vil helt sikkert blive overrasket over, at du huskede vedkommendes specielle dag. Det er altid en god idé at sprede god stemning på arbejdspladsen. Både til jul og resten af året!

Find firmajulegaver her

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.