HFK 2970

Firmagaver om sommeren er en fremragende idé

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Firmagaver kan være alt fra en flaske vin til et gavekort på et cafébesøg eller en tur i biografen med alt betalt. Ofte bliver der givet små skulpturer eller kunstplakater i større virksomheder, hvor man også gerne vil vise, at man sætter pris på medarbejderne. For virksomheder, der giver firmagaver, bliver dette ofte gjort, inden juleferien begynder, men det er måske også en god idé at markere sommerferiens start med en lille ting.

 

Dette kan du opnå med firmagaver inden sommerferien

Selvom mange nok vil benægte dette, kan firmagaver være en god måde at formilde sindene efter en stresset periode på arbejdspladen. Denne form for bestikkelse kan virke som et dårligt plaster på såret, hvis det ikke går så godt på arbejdspladsen, og alle medarbejdere er under ekstra pres. Firmagaver kan selvfølgelig ikke rette op på en dårlig arbejdsplads, men de kan alligevel stille arbejdspladsen i et godt lys i medarbejdernes hukommelse. Dette er især vigtigt lige inden en ferie, hvor medarbejderen ofte tager sine problemer fra arbejdspladsen med i bagagen rent mentalt, når man drager ud i det danske sommerland eller sætter sig ind i en flyvemaskine med kurs mod tropiske himmelstrøg.

 

Husk bagatelgrænsen i forbindelse med firmagaver

I dansk lovgivning findes der en regel, der gør, at alle firmagaver er skattefri for modtageren, så længe det samlede årlige beløb er på under 1100 kroner. Dette betyder selvfølgelig lidt for modtageren, som helst ikke vil til at have arbejde med at indberette en gave til skattevæsenet. Når man giver julegaver som virksomhed, kan man dog give op til 800 kroner, uden at beløbet skal beskattes, også selvom det samlede årlige beløb overstiger de 1100 kroner. Derfor er det en god idé at give den største gave til jul, hvis man som virksomhed vil forkæle sine medarbejdere både til jul og når sommerferien begynder.

 

Find dine næste firmagaver på syddesign.dk

 

Klik videre herind:

En god firmagave og reklame er en usb med logo

T-shirts logo reklamerer på en effektiv og neutral måde

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.