HFK 2970

Firmagaver til jul skaber julelys i dine ansattes øjne

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Det er tradition at give hinanden julegaver, når vi kommer til; eller i hvert fald nærmer os, den 24. december. Det er faktisk også en tradition hos virksomheder, at give sine ansatte en ting op til den glædelige højtid. Da vi jo alle ved, at julen er hjerternes fest, er det netop ikke vigtigt, hvad man helt nøjagtigt får. Det er nemlig tanken, der tæller!

 

Motiver medarbejdere gennem anerkendelse

Det er det i princippet altid, når det kommer til gaveudveksling, men lige netop i juletiden, der er det som om, at empatien bliver meget større og bredere, og at ”lunten” bliver meget længere hos næsten alle – i hvert fald os danskere. Vi har alle forståelse for, at man stresser rundt for at finde de rette gaver til familiemedlemmerne og vennerne. Vi er klar over, at december oftest er forbrugerens dyreste måned; og vi synes, det er så smukt, når folk, der både har få penge og lidt tid til overs, stadig finder overskud til at finde en lille julegave til de nærmeste. Lidt på samme måde er det også for virksomhederne. Det er ikke alle, der har sorte tal på bankkontoen, men alligevel er der altid plads til en julegave til hver af medarbejderne, når firmaet går på juleferie.

 

Vis dine ansatte den værdi, de fortjener med en firmajulegave

Det vil sige, uanset om din virksomhed tjener mange eller få penge; om den har et stort eller lille overskud sidst på måneden, så er det en god ide ikke at glemme dine ansatte, der er med til at gøre et hårdt stykke arbejde, for at virksomheden kan løbe rundt. Det er vigtigt, du husker at sætte pris på dine medarbejdere og vise dem anerkendelse, så de også føler, at de og det arbejde, de bidrager med, bliver værdsat. Dette kan godt være meget svært at huske at gøre i løbet af året, derfor kan denne påskønnelse i sær blive vist med en julegave, og som et ”tak for året, der gik”.

 

Klik her for at finde inspiration til dine firmagaver til jul.

 

Få flere ideer her:

En god firmagave og reklame er en usb med logo

Lav gratis reklame på din arbejdsplads med t-shirts med logo

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.