HFK 2970

Giv dine medarbejdere en dansk firmagaver

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Der kan være mange grunde og anledninger til, at man som firma giver sine medarbejdere firmagaver. Det kan være, at man har været et etableret firma i 10 år og derfor ønsker at fejre dette jubilæum. Det kan også være, at det er jul og at man derfor ønsker at give sine medarbejdere en god firmagave af kvalitet. Det kan også være, at der er en enkelt medarbejder som har været i firmaet i 30 år og derfor skal have en helt særlig firmagave. Der er altså mange grunde til, at man skal og kan fejre sine medarbejdere som firma.

 

Styrker loyaliteten

Og fælles for alle disse eksempler er, at man som medarbejder bliver glad. Man bliver glad fordi, at man får en gave som har været tænkt til personen selv. Og man bliver glad fordi, at det siger noget om, at firmaet værdsætter medarbejderne elle medarbejderen. Når et firma giver firmagaver, er det altså med andre ord en måde at fortælle sine medarbejdere at man værdsætter deres hårde arbejde. Og at man som firma ser frem til et frugtbart samarbejde i fremtiden. Udover at når man som medarbejder modtager en firmagave, at man bliver glad, så siger det også noget om firmaet som ledelse.

 

En dansk firmagaver givet et signal om et frugtbart samarbejde i fremtiden

Det siger nemlig at ledelsen i firmaet er en god samt harmonisk ledelse. Det er en harmonisk ledelse, da ledelsen har overskud til, at tænke på firmagaver. Og det er en harmonisk ledelse fordi, at man som ledelse ønsker at værdsætte sine medarbejdere. At give en firmagave er altså på mange måder en rigtig positiv ting. Og noget som de fleste firmaer eller organisationer burde gøre sig mere i. Uanset om man er et lille eller stort firma. Og uanset om man har 3 medarbejdere eller 300 medarbejdere.

Se et stort udvalg af dansk firmagaver her: www.syddesign.dk

 

Læs også:

Vandflasker er en diskret reklameartikel

Få et godt arbejdsmiljø med dansk firmagaver

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.