HFK 2970

Giv et krus med navn på som en personlig gave

Sørg for at have koldt vand eller varm kaffe (foto: syddesign.dk)

Det kan være, du går og mangler en rigtig god gaveide til din ven eller veninde, eller din niece eller an helt fjerde person. Det kan også være en hård nød at knække en gang i mellem; for der er jo nogle, der virkelig har alt og bare er så svære at finde på gaver til, når man eksempelvis er inviteret til fødselsdag eller en anden særlig lejlighed. Og så er der dem, hvor man nærmest ikke kan gå nogen steder uden, at man lige ser en ting eller noget andet, som bare ville være den perfekte gave til én eller anden – og så er der ikke lige nogen lejlighed til at give den alligevel i nærmeste fremtid. Det er altså uretfærdigt.

 

Et navnekrus kan aldrig gøre skade

Men et dejligt krus kan næsten alle jo stort set altid bruge. Om end ikke til at drikke af, så kan det da bruges til at have kuglepenne i, eller man kan plante én eller anden blomst i den. Det er da også hyggeligt og personligt. Hvad der vil gøre den endnu mere personlig, er hvis der står et navn på kruset. Det kan være dit, det kan være hans eller hendes, eller det kan være navnet på et idol, I har tilfælles. Der er nærmest ingen grænser for, hvad fantasien kan finde på af flotte navne eller skønne billeder, der kan trykkes på krus.

 

Et krus med navn kan gøre gavn

Det kan også være, at du på din arbejdsplads altid har bøvl med at finde en kop eller et krus, så du kan nyde din morgenkaffe eller eftermiddagste. Så er det altså helt ideelt at have et krus, hvor dit navn står på, så det ikke bliver taget af andre, og så du kan være sikker på, at du altid har noget at drikke af. Det er så træls, hvis éns krus hele tiden bliver væk, og hvis man kommer og siger til nogen, at det altså er éns eget krus, vedkommende lige benytter sig af, og man får den dér i hovedet: ”jeg kan da ikke se dit navn nogen steder” – ja, så slipper man altså for denne flabede kommentar, hvis du sørger for at have et krus med dit eget navn på.

 

Klik her for at se et udvalg af krus med navn på

 

Læs mere:

Poser med tryk fungerer som en reklamesøjle

Find firmagaver, der tjener virksomheden godt

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.