HFK 2970

Glæd dine ansatte med gode medarbejdergaver

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Når en ansat har jubilæum, eller når det er jul, giver mange virksomheder medarbejdergaver. Op til jul er der mange gaver, der skal købes, og derfor vælger langt de fleste virksomheder at give den samme gave til alle medarbejdere. I sådanne situation er det vigtigt at vælge nogle gaver, som alle kan bruge.

 

Gaver, alle kan bruge

Når man skal finde julegaver, som alle medarbejdere kan bruge, er der flere forskellige oplagte muligheder. Du kan eksempelvis give medarbejderne nogle flasker vin, et brætspil eller nogle gode køkkenknive. Du kan også vælge at lade medarbejderne vælge deres gave selv ved eksempelvis at give dem et gavekort. Der findes også flere forskellige firmarer, som forhandler medarbejdergaver. Dem kan du bruge og på den måde give medarbejderne nogle forskellige valgmuligheder til, hvad de kan få i gave. Så skal du blot bestille det hjem fra forhandleren, som medarbejderne ønsker sig.

 

Reklamegaver

Hvis din virksomhed har brug for ekstra reklame og synlighed, kan du også vælge at få lavet reklamegaver til dine medarbejdere og give dem det, uden at der er en anledning som eksempelvis jul eller jubilæum. Du kan for eksempel få lavet T-shirts med print, som du kan give din medarbejdere, hvis de skal være med i DHL-stafetten eller et andet løb. Du kan også få lavet kuglepenne til medarbejderne eller stofposer, som medarbejderne kan bruge, når de skal handle ind. På den måde sørger du både for at give dine medarbejdere gaver og viser dermed, at de er værdsat, og du får samtidig nem og billig reklame, fordi din virksomhed bliver mere synlig, når medarbejdere bruger reklamegaverne .

 

På Syddesign.dk finder du et stort udvalg af medarbejdergaver.

 

Få mere inspiration:

Brug skjorter med tryk til at skabe en fælleskabsfølelse og reklame på samme tid

Vandflasker – Gør det nemt at slukke tørsten

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.