HFK 2970

Husk at give de ansatte firmagaver for at vise værdsættelse

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmagaver skaber glæde og opmærksomhed (foto: syddesign.dk)

Ikke bare til jul, er der anledning for at give sine ansatte firmagaver. En medarbejders private mærkedag er en god lejlighed til at vise, at du og din virksomhed sætter pris på det arbejde, den ansatte gør. Det kan være at medarbejderen har sølv- eller måske endda guldbryllup, så er det da meget passende, at du på din virksomheds vegne viser din ansatte anerkendelse og giver ham eller hende et klap på skulderen for at have opnået dette.

 

Firmagaver til jubilæum og fødselsdag

Det er jo ikke mange, der i dag når at være gift i mange år, og medarbejderen ville da kun blive glad for en sådan cadeau fra sin chef og arbejdsplads. Måske har din ansatte næsten lige født, og du ved at der bliver afholdt barnedåb, så ville en gave i denne anledning også være en smuk måde at sige tillykke til den nybagte forælder og velkommen til verden til den lille ny. Hvis dit firma har 25, 51, 75 eller måske endda hele 100 års jubilæum, så er dette da også noget kæmpestort, som kræver en ordentlig fejring med rigtige manér. Her ville det bestemt ikke være ildeset, hvis der lige faldt en fødselsdagsgave af fra virksomheden til de ansatte som tak for nogle gode års samarbejde og inspiration til, at det gerne må fortsætte i lige så mange år igen.

 

Vis anerkendelse for en ekstra indsats

Hvis den ansatte har rund fødselsdag, er dette kun en tradition, at firmaet giver en fødselsdagsgave. Eller måske er der en af dine medarbejdere, der har været ansat i firmaet i 35 år, så er dette da pænt godt klaret, og det udviser også enorm loyalitet fra den ansattes side, at han eller hun er blevet det samme sted i så mange år. Dette er også en god anledning til at vise, hvor meget du og din virksomhed værdsætter at lige netop denne medarbejder er en del af teamet.

 

Klik her for at finde nogle gode firmagaver

 

Få mere inspiration:

At give julegaver til de ansatte er en stor anerkendelse

USB med logo hitter

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.