HFK 2970

Hvad skal de ansatte have i julegave firma?

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Hele verden over er det blevet kutyme for en virksomhed eller arbejdsplads at vise sin taknemmelighed for årets indsats ved at give de ansatte og medarbejderne julegaver. Der er stor forskel på størrelse og pris på gaven. Her kan du læse om nogle af de mange muligheder.

 

En lille tænkepause

Ofte vil en julegave fra et firma til de ansatte være den samme type gave til alle de ansatte. Nogle vælger at give en praktisk gave, som de ansatte kan bruge i fritiden. I løbet af de seneste år er fysisk aktivitet og motion blevet et arbejdsområde for mange virksomheder for at holde de ansatte i god fysisk form, og samtidig signalere overfor omverden, at virksomheden går op i deres medarbejderes sundhed og velværd generelt.

Derfor er mange virksomheder også begyndt at tænke motion og velværd ind, når der skal købes gaver ind til de ansatte. Derfor er der flere, der modtager gaver, der kan bruges som en del af en aktiv fritid. Det kunne for eksempel være en løbetrøje eller andet udstyr til sport og motion. Nogle virksomheder får også lavet specielle tryk på trøjerne, så man kan se, hvilken virksomhed, der står bag gaven. Dette kan være med til at øge markedsføringsværdien af gaven, når den ansatte løber rundt med trøjen.

 

En mere klassisk julegave fra firmaet

En anden form for populær julegave hører hjemme i den mere klassiske kategori. For mange ansatte og medarbejdere er julen, en tid hvor de bruger en del tid sammen med deres familie og venner. Derfor er der mange virksomheder, som vælger at give julegaver til deres medarbejdere, som kan deles med resten af familien og dermed sprede glæde for flere. De typiske julegaver i den kategori er for det meste slik, chokolade, vin eller nogle andre delikatesser, som de fleste kan bruge. På den måde bliver medarbejdernes familiemedlemmer også positivt stemt over virksomhedens julegave.

Vil du se mere om julegave firma

 

Kig videre her:

Øg opmærksomheden omkring din virksomhed med firmagaver

Danske firmagaver glæder dine ansatte hver gang

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.