HFK 2970

Julegaver til ansatte mødes med smil, åbenhed og nærvær

Gør dine ansatte glade med lækre julegaver (foto syddesign.dk)

Gør dine ansatte glade med lækre julegaver (foto syddesign.dk)

Julegaver til ansatte giver året en fantastisk afrunding. Nogle gange er det lige, hvad der skal til. En kærlig tanke kan være med til at sætte billede på den betydning, som en ansat har for firmaet. Det handler ikke altid om kolde kontanter og resultater, nogle gange, som under julen er det vigtigt, at man viser en umiddelbar hengivenhed, der ikke har et mål. At give gaven kan være målet i sig selv. Et gavnligt mål vel og mærke. Sådanne gestuser plejer forholdet mellem firmaets ansatte. Det kan simpelthen være sundt for både ansat og for ansvarshavende at vise den mere personlige side frem. Man må aldrig glemme mennesket bag den professionelle stilling. Der er altid et menneske bag enhver kassedame eller buschauffør. Det glemmer man måske nogle gange. Derfor er juletiden en perfekt anledning til at minde hinanden om de smukke og skønne sider, der findes i menneskelige forhold. Sider der ikke retter sig efter tallene på bundlinjen. Nærmere sagt er det forhold, der retter sig efter de vigtige ting i livet. Nemlig det menneskelige nærvær og ærligheden.

Ærligt nærvær

Julegaver til ansatte kan også være med til at skabe et dybere forhold mellem de ansatte. På den måde kan man nemlig komme hinanden ved. Man kommer hinanden ved, når man ser hinanden udenfor de traditionelle og fæstede rammer. Det handler ligesom om at sprænge rammerne og se hinanden udenfor den gængse dagligdag, hvor alle er vildt fortravlede i deres egne sager. Julegaver åbner op for smilet, smilet føres mellem to, der i fællesskab udveksler gaverne og omtanken.

Frugterne høstes

Hvis gaverne er omtanken, må frugterne helt klart være den gode stemning, der breder sig på kontoret efterfølgende. Julegaver til ansatte før en julefrokost er garant for en god fest, en god middag, en god nat og en masse dans. Den perfekte måde at sende folk til jul på.

Find julegaver til ansatte her

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.