HFK 2970

Køb sjove og gode kvalitets kuglepenne med logo

Alle virksomheder har kuglepenne med logo (foto syddesign.dk)

Alle virksomheder har kuglepenne med logo (foto syddesign.dk)

Virksomheder har brug for mange nødvendige ting. Noget af det er noget så banalt som kuglepenne og så er der naturligvis reklame, om omvendt er noget, man ikke kan komme uden om. En mulighed er at slå de to ting sammen. Så får du eksempelvis kuglepenne med logo. Disse er gode til eksempelvis messer, møder og andre virksomheds relaterede ting, hvor der er kunder involveret. Som bonus er det også lidt tjekke at have kuglepenne med ens eget logo på og godt at alle medarbejderne bruger dem. Du har brug for mange, mange kuglepenne og en idé er at droppe alle de almindelige kuglepenne og så bestille en stor omgang kuglepenne med logo hjem til din virksomhed, så det er det eneste I bruger.

 

En del af god omtale

Du kan få lavet alle typer og slags kuglepenne med logo, så du behøver hverken at gå ned på kvalitet eller type kuglepen, for at få dem med logo. Det er ikke nødvendigvis sådan, at du skal vælge et bestemt type kuglepen. Når du skal designe en kuglepen med logo, så husk at hav lidt humor med. Det giver et smil til alle, der bruger kuglepennen og på den måde bliver din virksomhed også kædet sammen med noget godt. Der er mange muligheder, for at gøre kuglepennen sjov. Du kan eksempelvis skrive noget sjovt; putte et billede på, der er sjovt eller give kuglepennene nogle opsigtsvækkende farver.

 

Få lavet kuglepenne med logo hos Syddesign

Der er flere steder, du kan gå hen, når du skal have lavet kuglepenne med logo. En mulighed er at gå til Syddesign. De er dygtige og kan også hjælpe dig med at vælge den rette type kuglepen og design. Det er desuden nemt at arbejde med Syddesign.

 

Du finder Syddesign på nettet og kan læse mere om dem på www.syddesign.dk.

 

Se mere i disse indlæg;

Vil du slukke tørsten hos dine kunder. Få logovand

USB med logo er en smart firmagave

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.