HFK 2970

Læs her om mulighederne for at give gode firmagaver

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto: syddesign.dk)

Uanset størrelsen på din virksomhed, så vil der altid komme en anledning, hvor man kan give gaver til sine ansatte eller samarbejdspartnere. Gaver er en god måde at vise, at man er taknemmelig for sine ansattes arbejdsindsats eller at man værdsætter et samarbejde med en anden virksomhed. Det kan være en udfordring at finde den rette gave, men der findes heldigvis virksomheder, der har specialiseret sig i at finde de bedste firmagaver. Ordet firmagave klinger hos de fleste måske lidt kedeligt, men sådan behøver det langt fra at være!

 

Vælg selv, eller find en julekurv

Der er nemlig masser af hjælp at hente. Alt efter hvilken anledning gaven skal gives i, så er der forskellige måde at gribe gavegiveriet an på. Hvis anledningen er en ansats jubilæum i virksomheden, så handler det om, at finde en gave, der virkelig udtrykker, at man fortsat er glad for den gode indsats fra medarbejderen. Her kan mere personlige firmagaver være en god idé. Du kan forhøre dig hos de andre kollegaer, om hvad der ville falder i god jord. En tilbagevendende begivenhed inden for firmagaver er selvfølgelig den årlige julegave. Dette er ikke nødvendigvis en mindre udfordring, men her kan man benytte sig af lidt andre tilbud.

 

Inspirer medarbejderne ved at vise overskud som virksomhed

Udfordringen i julegaverne er, at man skal finde noget, som mange eller allerhelst alle, vil blive glade for. I store virksomheder kan det næsten være umuligt. Derfor er det smart, at man nogle steder har tænkt på dette. Her kan man udvælge en række forskellige firmagaver, som dine medarbejder så selv i ro og mag kan klikke sig ind på og derfra vælge netop dén gave, de ønsker sig allermest. På den måde får du lov til at have lidt medbestemmelse, og det personlige ved gaven bibeholdes. Det fine ved at give en gave er jo netop hele anerkendelsen i at give en gave og vise sin taknemlighed. Derfor er gaver altid kærkomne.

 

Du kan se et stort udvalg af firmagaver og løsningsforslag på nettet

 

Få flere ideer til firmaet her:

Køb et USB med logo til din virksomhed og styrk markedsføringen

Vælg selv de rette firmajulegaver

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.