HFK 2970

Læs hvordan firmagaver op til jul skaber glæde

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmagaver bliver bemærket (foto: syddesign.dk)

Som virksomhed vil man gerne vise medarbejdere, at deres arbejde er værdsat og at de virkelig gør en stor forskel. Det kan man vise på mange forskellige måder. Det kan være, at man søger for, at de får det lidt ekstra godt op til en weekend eller ferie. Det kan også være andre anledninger, hvor der er oplagt mulighed for at vise taknemmelighed til medarbejderne. En af de helt store tilbagevendende begivenheder en julen. Her er det helt oplagt, at man bruger lidt ekstra tid på at finde gaver, der vil bringe glæde.

 

Find anledning til at sige tak!

Gode gaver skaber glæder. Det kommer ikke så meget an på gavens størrelse, som det kommer an på symbolet med gaven. Der er derfor god grund til at give det lidt tanker, inden du vælger julegaven fra firmaet i år. Gode gaver er gode minder. Dem kan man sjældent få for mange af. Jul og julegaver er noget særligt. Med julens placering sidst på året markerer den også en afslutning. Det er derfor også en god mulighed for at bruge julegaven som en måde at takke for det forgangne år til jeres kunder. Her kan det være en helt oplagt idé at vælge en firmagave med jeres logo.

 

Firmagaver som et visitkort

Her kan man vælge næsten lige hvad hjertet begærer og dermed får I muligheden for at skille jer lidt ud, ved at give en god gave og samtidig få gjort lidt reklame for jer selv. Gaven forbliver på den måde møntet på det professionelle og bliver et slags udvidet visitkort for jeres virksomhed. Der er ligeledes god grund til at tænke over, hvilken gave I skal vælge, for den vil unægtelig sige noget om jer som virksomhed. Så tænk endelig jeres identitet ind i gaven, når den skal vælges. Det vil skabe glæde hos modtageren og vise, at I er egageret i jeres kunder.

 

Du kan finde et stort udvalg af firmagaver på hjemmesiden

 

Få flere ideer her:

Reklamegaver kan være perfekte til markedsføring, men pas på

Lav dit eget design på t-shirts med tryk

 

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.