HFK 2970

Medarbejdergaver viser din værdsættelse

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto: syddesign.dk)

Uanset hvornår på året en gave bliver givet til dine ansatte, har den udover glæden, også en symbolsk betydning og værdi. Den viser nemlig at ledelsen og administrationen anerkender medarbejdernes arbejde, tid og indsats i virksomheden. Særligt op til årsskiftet, hvor der plejer at være travlt og knap med tid til at rose de ansatte for deres præstationer. Anerkendelse af medarbejderne leder ofte til loyale ansatte, som er villige til at gå de ekstra kilometer, der skal til for at opnå særprægede resultater.

 

Den personlige medarbejdergave: en udfordring

Det kan dog godt være en udfordring at finde den rette gave – specielt hvis man skal gøre mange ansatte glade. I en stor afdeling eller en stor virksomhed er der mange forskellige personligheder og dermed også mange forskellige præferencer. Dog er det værd at tage udfordringen op, men der er heldigvis også gaveløsninger, der gør det nemt for dig at være chef i den situation. Du kan for eksempel vælge en løsning, hvor hver enkelte medarbejder har valget mellem forskellige muligheder, og derved kan vælge den gave, de bedst synes om. På den måde bliver alle tilfredse og alle vinder.

 

Husk SKAT, der er nemlig regler

 

Når du som leder står for at vælge gaven, men også indberette løn, er der nogle regler inden for SKAT og medarbejdergaver, der er værd at sætte sig ind i. Der er nemlig en grænse for den værdi du må give ud af medarbejdergaver i løbet af året. Hvis beløber overskrider denne grænse, kan dine medarbejder blive beskattet af deres gaver. Grænsen blev hævet fra 1000 til 1100 i 2014. Er der tale om julegaver er beløbet 800 kroner. De beløb skal indberettes, så i slipper for skattesmæk. Uanset hvilken anledning det er, er der altid en grund til at give medarbejderne gaver. De sætter pris på ledelsen anerkendelse, men hvad bedre tid end julen og årets skifte til at vise at det seneste års arbejde har været værdsat?

 

Se hvor du kan købe medarbejdergaver her.

 

Læs også:

Brug skjorter med tryk til at skabe en fælleskabsfølelse og reklame på samme tid

Køb sjove og gode kvalitets kuglepenne med logo

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.