HFK 2970

Opfyld alle dine kunders behov med en reklamevand

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand bliver medbragt mange steder  (foto: syddesign.dk)

Der er mange måder at markedsføre sin virksomhed på. Tit afhænger det også af hvilken anledning det er, og hvilken type man vælger. Med en reklamevand – en vandflaske med logo – kan du og din kunde tage din forretning med dig. Det er vigtig at skille sig ud fra mængden. Det kan derfor betale sig at bruge små eller større midler som forstærkning til at sætte din virksomhed på programmet og skille sig ud fra konkurrenterne. En reklamevand er en god løsning.

 

Vand med logo er god reklame

Til længere møder, konferencer, messer og udstillinger er vand for mange en nødvendighed. For mange kan det være en lang og hård dag at traske messehal op og ned, gå fra foredrag til foredrag uden vand – også for dine potentielle og interesserede kunder. En vand med dit logo på er et godt virkemiddel i din virksomheds markedsføring og en god måde at blive husket på. Får en kunde en vandfalske stukket i hånden med dit logo på, er det din virksomhed der er i fokus hver gang, der bliver taget en slurk. Og måske er det netop din virksomhed, de kommer i tanke om, næste gang de har brug for det produkt, du tilbyder.

 

”Vil du ikke have en gratis vand med?”

Ting der er gratis, er ofte meget eftertragtede. Med en reklamevand – som går fra 2,60 kroner ekskl. moms. – har du en brillant måde at udbrede budskabet om din virksomhed på en forholdsvis billig måde. Og synes du det lyder dyrt, er gevinsten altså tit større. Du kan dele reklamevand ud til de besøgende i din virksomhed, til møder eller gæsterne i din messestand. De får din virksomhed fysisk stukket i hånden, og det giver også dine kunder en idé hvem i er som virksomhed – gavmilde og behovsopfyldende.

Det skaber brandværdi, der overstiger de reelle omkostninger ved at få en vandflaske med dit logo på produceret.

Find reklamevand her og medbring logoet til messer

 

Se mere i disse indlæg:

Find firmagaver, der tjener virksomheden godt

En god firmagave og reklame er en usb med logo

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.