HFK 2970

Kuglepenne med tryk skaber selvstændighed og opmærksomhed

Kuglepenne med tryk er den perfekte reklame (foto syddesign.dk)

Kuglepenne med tryk er den perfekte reklame (foto syddesign.dk)

Skal der skrives noget, er det vigtigt med en stabil og pålidelige kuglepen. Det er som om, at man ofte glemmer, hvor vigtigt det stadig er for os at kunne skrive med hånden. Deri ligger den største frihed egentlig. Bag tastaturets rammer er vi forbeholdte til at skulle navigere os efter et givent systems præferencer og formale kriterier.

Kuglepenne som autonomi

Det er såmænd med kuglepenne, at vi bliver i stand til at frigøre os fra både teknologien og politikken, sådan som den føres gennem teknologien. Ved kun at anvende de mest basale og elementære teknikker, bliver vi mere os selv, og vi bliver i højere grad i stand til at kunne flytte os på tværs af alle mulige forskellige rammer. Det er virkelig sandt, hvad folk siger indimellem, at vi som kultur er blevet mere og mere afhængige af instrumenter for at virkeliggøre os selv. Som sådan er skellet mellem virkelighed og virtualitet forsvundet. Men hvad skal det i det hele taget betyde? Det må vel betyde, at det som sådan også kan være brugbart at ændre på forholdet for på en eller anden måde at rykke ved magtbalancen. Hvilken magtbalance? Den magtbalance, der ligger latent i enhver kultur, og som det er os påliggende enten at benytte os af eller gøre vold imod.

Det perfekte våben

Kuglepenne med tryk er det ultimative våben i den individuelle realisering af de forskellige krav, der ligger omkring. Kuglepenne med tryk tilbyder muligheder for mennesker i deres udtryk. Med kuglepenne i lommerne eller i taskerne er man altid godt forberedt til at kunne yde sit bedste, og man vil på den måde altid kunne skrive sit navn eller en underskrift, når der er brug for den. Væk med computere og andre elektroniske elementer. Kuglepenne med tryk er det ultimative våben – både som reklame og som genstand.

 

Find kuglepenne med tryk her

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.