HFK 2970

Du kan forkæle kunderne og sprede budskabet med reklamegaver

Reklamegaver (foto: syddesign.dk)

Reklamegaver (foto: syddesign.dk)

Vi lever i en tid, hvor meget markedsføring og reklame ikke længere kommer fra virksomheden selv, men fra forbrugerne og kunderne. Denne tendens kan man understøtte med reklamegaver.

Tidligere når virksomheder skulle markedsføre sig overfor sin målgruppe, købe de en annonceplads i et dagblad, hvor de tilbød kunderne at købe et bestemt produkt eller en bestemt ydelse. Siden da har tingene ændret sig, og i dag er den traditionelle markedsføring blevet erstattet af flere indirekte former.

Med den store teknologiske udvikling vi har oplevet de sidste 30 år på kommunikationsområdet, er der åbnet helt nye muligheder op for at dele og videregive informationen. Hvor det før var virksomheder, der præsenterede et produkt overfor målgruppen, er det i dag målgruppen selv, der deler information om virksomhedens produkter indbyrdes. Dermed er meget af den information, som omhandler virksomhedens produkt fuldstændig ude af virksomhedens hænder. Om det er positiv omtale eller negativ omtale, har de derfor meget lidt kontrol over.

Reklamegaver kan styrke virksomhedens image

Det som man som virksomhed i stedet kan gøre, er at skabe et image for hele virksomheden frem for de enkelte produkter, man tilbyder. På den måde kan man uanset produkt prøve at kontrollere, hvilket image man har hos målgruppen.

For at gøre det handler det ikke længere, om at fortælle hvor fordelagtigt, billigt, godt, lækkert eller smukt ens produkt er, men nærmere hvor god en virksomhed man er.

 Dette kan man blandt andet gøre ved at forkæle sine kunder med markedsføringsmateriale, som ikke umiddelbart har noget med ens produkt eller virksomhed at gøre, men som skaber et godt indtryk hos modtagerne. Dette kaldes nogle gange for reklamegaver.

Der findes mange former for reklamegaver. Det kan være alt fra tyggegummipakker med virksomhedens logo eller slogan uden på emballagen eller en mullepose, som kunderne kan genbruge og gå rundt med for at sprede virksomhedens budskab.

Klik her og se mere om reklamegave

For mere inspiration:

Reklame artikler er nødvendige for din virksomhed

Derfor kan reklame artikler hjælpe din virksomhed på rette vej

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.