HFK 2970

Reklamevand er for dig, der vil sprede et budskab

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Arbejdsmarkedet udvikler sig hele tiden, og det er vigtigt at følge med for ikke at miste relevans. Der er mange ting, en virksomhed eller et firma kan gøre for at gøre sig bemærket blandt potentielle kunder. Noget, som de færreste måske har overvejet, er, at få lavet reklamevand til virksomheden. Reklamevand er kildevandsflasker med mineral- eller danskvand i, hvorpå man får trykt firmaets navn eller logo. Reklamevand er en rigtig god måde at blive set på, hvis man ønsker at gøre opmærksom på sig selv eller sprede et budskab.

Med reklamevand udstråler man professionalisme

Hvis dit firma får lavet eget reklamevand, sender det et signal om, at firmaet er meget professionelt. Hvis man for eksempel serverer kildevandsflasker med eget logo til en kunde under et møde, signalerer det, at den her virksomhed skal tages seriøst. Reklamevand er også helt optimalt at medbringe på messer, til konferencer eller på firmature. Det smarte ved en kildevandsflaske med logo er, at folk tager vand med sig videre. Alle drikker vand i løbet af dagen, og målgruppen er derfor utrolig stor. Når kunden tager vandflasken med sig videre og tager en tår senere på dagen i et nyt forum, vil budskabet nå en masse mennesker.

Reklamevand kan designes efter dit firma

Reklamevand kan tapes i mange forskellige flasker. Du er altså selv herre over, hvordan flasken skal se ud, hvilken farve låget skal have, og hvordan etiketten skal se ud. På den måde er du sikker på, at reklamevandet repræsenterer dit firma bedst muligt. Reklamevand kan både tapes som mineralvand og danskvand, og så findes reklamevand i små flasker, der er lette for kunden at tage med sig rundt. Flere og flere benytter sig af reklamevand, da det er sådan en let måde at sprede et budskab i bybilledet på. Blandt andet blev reklamevand flittigt anvendt under valgkampen.

Find dit reklamevand hos Syddesign.dk

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.