HFK 2970

Smart markedsføring af virksomheden med kuglepenne med logo

Alle virksomheder har kuglepenne med logo (foto syddesign.dk)

Alle virksomheder har kuglepenne med logo (foto syddesign.dk)

Det kan være en jungle for enhver virksomhed, at brande sig selv. Mulighederne er mange og medierne forandrer sig konstant – og kundernes ønsker og behov er omskiftelige og i konstant udvikling. Netop af den grund er det bydende nødvendigt for en virksomhed at kunne sælge sig selv i en konkurrencepræget verden, hvor alle knep gælder for at sikre sig overlevelse. Et af de mere effektive reklameartikler brugt i markedsføring, har vist sig at være kuglepenne med logo. Behovet for noget at skrive med, vil altid være eksisterende.

 

Kæmpe udvalg af kuglepenne med logo

Kuglepennene er små, handy og lette at have med overalt. Med en kuglepen med logo, vil folk huske virksomheden, hver gang de bruger den. Og det er smart! Uanset hvilken stil der er dig, eller hvilken stil der føres i din virksomhed, så er der også en kuglepen for dig. I sortimentet af kuglepenne er der alt fra de helt enkle kuglepenne uden de store funktioner eller designmæssige smarte linjer, til de solide kuglepenne af god kvalitet eller de smukt designede metalkuglepenne, der sælges parvis i et sort etui med mulighed for indgravering – og til de ekstreme high-tech kuglepenne med 4GB indbygget USB funktion og touchskærms spids.

 

Noget alle har brug for

Kuglepennene forhandles i stort set alle farver såsom hvid, creme, grå, sort, blå, lime, grøn, lilla, rød, orange, pink og mange flere farver. Kuglepennene fås i forskellige former og med eller uden ergonomisk greb og blæk i forskellige farver. Varianterne er mange, og der er modeller i alle prislejer – alle kuglepenne har mulighed for at få påsat logo enten i form af print eller indgravering.

 

 

Se udvalget af kuglepenne med logo her

 

Kig videre:

Brug reklamegave og skab mere omtale

Kildevand med eget logo er moderne markedsføring

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.