HFK 2970

Spred kendskabet til dit brand med en god reklamegave

Der er uendelige muligheder for reklamegaver! (foto syddesign.dk)

Der er uendelige muligheder for reklamegaver! (foto syddesign.dk)

Reklamegaven er et ældgammelt trick i bogen. Det giver bare god mening som virksomhed, at øge kendskabet til sit brand, ved at uddele ting og sager som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Ikke nok med den umiddelbare positive indstilling ved brandet, når produktet overrækkes. Det kommer også til at gå langt ind i fremtiden, hvis altså der er tale om et produkt der kan holde på den lange bane.

Det falder jo i god jord

Man kan snildt forestille sig, hvordan den rigtige reklamegave kan forblive en gratis reklamesøjle i mange år fremover. Har du for eksempel eksperimenteret med at få produceret paraplyer af en vis kvalitet med dit eget firmalogo på, så kan du hurtigt forestille dig, hvordan de vil forblive en del af bybilledet lang tid fremover. Samtidig sender de et godt signal og spreder glæde i og med at de rent faktisk er i stand til at holde ejeren tør mange regnvejrsdage fremover.

Det er naturligvis ikke kun gammeldags paraplyer man kan få som reklamegaver. Det er i praksis kun fantasien og så måske en lille smule økonomien, som sætter grænser for hvad der kan gives væk som reklamegaver. Vil du for eksempel reklamere på en måde der følger med tiden, kan det være en idé at overveje at få lavet iPhone-covers, som reklamegaver, da det virkelig er noget folk bruger uhyggelig meget hver dag. Se blot for dig, hvordan en modtager og bruger af en reklamegave på daglig basis kan vise dit brand frem helt ubevidst.

Vælg den rigtige reklamegave

Lige så mange forskellige reklamegaver man kan vælge imellem, lige så mange forskellige signaler sender de forskellige typer af reklamegaver. Det giver sig selv at en virksomhed inden for sundhedsområdet ikke nødvendigvis skal uddele slikposer, da det ikke umiddelbart harmonerer med det brand man forsøger at skabe.

Vælg mellem hundreder og atter hundreder af reklamegaver på www.syddesign.dk

 

Find mere inspiration herunder

Julegaver til ansatte mødes med smil, åbenhed og nærvær

Reklame artikler er nødvendige for din virksomhed

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.