HFK 2970

Mangler du opmærksomhed, så kig efter t-shirts med tryk

t-shirts med tryk (foto: syddesign.dk)

t-shirts med tryk (foto: syddesign.dk)

Der er rift om menneskers opmærksomhed i dag. Der er mange virksomheder, klubber, organisationer og institutioner, som vil have lidt opmærksomhed omkring deres budskab. Dette er, lige meget om det er et bestemt produkt, en ny indsamling til fattige lande, en ny turnering i den lokale sportsklub eller et opråb om kommunale besparelser i børnehaverne.

Der er mange måder at få ens budskab ud på. Det kan være svært at blive taget helt seriøs ved at stå og røbe på gadehjørnet, og en reklamekampagne i TV eller på internettet koster måske mere end markedsføringsbudgettet kan bære. Men der er nogle andre mere simple muligheder for at få opmærksomhed på.

T-shirts med tryk er enkelt og billigt

T-shirts med tryk er en simpel og nem løsning, som ikke behøver at vælte hele budgettet. T-shirts er forholdsvis billige at anskaffe, og der er mange muligheder for en farve, som passer til ens budskab eller farven på ens firmalogo. Samtidig er en
t-shirt noget, som passer de fleste mennesker.

Hvis man for eksempel skal lave en kampagne for bloddonation kunne man for eksempel vælge en rød t-shirt, en løbetrøje til en spejderklub kunne være grøn og en t-shirt til virksomhedens skovtur kunne være samme farve som virksomhedens signalfarve.

Der er mange muligheder for forskelligt tryk på en t-shirt. Man kan lave simple bogstaver, som er letlæselige og som har et klart budskab. Man kan også lave mere avancerede logoer og farvekombinationer, som signalerer mere genkendelighed.

Samtidig har t-shirts med tryk den simple egenskab, at budskabet altid er læseligt for folk enten foran eller bagved personen, som bærer t-shirten. Man behøver ikke at bære rundt på et stort skilt med ens budskab. Budskabet vil være lige i øjenhøjde, og der er samtidig mulighed for at få lavet forskellige budskaber på fronten og bagsiden af t-shirten.

Find smarte t-shirts med tryk

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.