HFK 2970

Tænk kreativt når du vælger firma gave

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Som medarbejder i en travl virksomhed er det rart med et tegn på påskønnelse fra ledelsens side. Der behøver ikke være tale om de helt store summer, når man skal købe firma gave, men det er rart at få en lille ekstra ting ud over sin løn.

 

Den gode firma gave sætter virksomheden i et positivt lys

En god gave skal helst være noget, den ansatte rent faktisk nyder at bruge. Hvis man køber noget spiseligt, skal det være af uovertruffen kvalitet, så den ansatte får en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan man for eksempel overveje dyr chokolade eller en rigtig god rødvin. Er man lidt mere vovet, kan man give en firma gave med specielle delikatesser såsom kaviar eller specialkaffe. Giver man en brugsgenstand som firma gave, kan man også sikre sig, at medarbejderen bliver mindet om firmaets gavmildhed igen og igen, hvis man altså vælger den rigtige ting med det rigtige design. Selvom det kan være fristende at inkludere firmaets logo på genstanden, kan det også afskrække medarbejderen fra at bruge en luksusgenstand, hvis det er tydeligt, at det er en firma gave.

 

Skab god omtale

Derfor kan et diskret logo et godt sted eller under bunden på en firma gave være en mulighed, så man stadig kan huske, at det var en gave fra virksomheden, selvom designet er smukt. En anden mulighed for en god firma gave er en oplevelsesgave. Igen er det smart at tænke kreativt, så medarbejderen får en gave, han kan huske i lang tid. En tur i et svævefly eller i en Lamborghini er en drengedrøm for mange, men kvindelige medarbejdere vil måske generelt foretrække et spaophold eller et gavekort til en lækker café. Man skal altså også overveje, om årets firma gave vil falde i god jord hos alle medarbejderne, inden man køber den.

 

Få mere inspiration til købet af firma gave på denne side

 

Læs også:

Smart markedsføring af virksomheden med kuglepenne med logo

Selvom julen er ovre, er det ikke for sent at give firmagaver

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.