HFK 2970

Termokrus med logo er helt ideelle i de kolde måneder

Sørg for at have koldt vand eller varm kaffe (foto: syddesign.dk)

Selv om at vi kun skriver november, som jo er en efterårsmåned, så har vinteren da efterhånden rigtigt meldt sin ankomst. Og når man er meget på farten om morgenen på vej til arbejde eller studiet, og når man skal hjem, hvor det igen er blevet mørkt, så er det da dejligt at have noget lunt, man kan varme sine hænder på. Men ved at drikke en varm kop te, kaffe eller kakao, kan kroppen altså også rigtigt få varmen helt indvendigt. Og hvordan kan dette gøres bedre, end ved at have et termokrus med sig, når man skal fra A til B.

 

Dit firmas logo kan komme på termokrus i store og små størrelser

Og det er da også en oplagt mulighed for at gøre lidt reklame for sin virksomhed. Lidt lige som med vandflasker med logo på, så kan man også få trykt sit logo på termokrus, som folk jo kan have med sig overalt. Du kan finde termokrus i flere forskellige størrelser og farver, så der er lidt at vælge i mellem, og noget for storforbrugere af varme drikke, mens dem, der også godt kan lide en lille tår en gang i mellem også kan få gavn af termokruset.

 

Spred hygge med termokrus med logo

Det hedder jo ikke et termokrus for ingenting. For det er da ikke kun de varme drikke, som et termokrus sørger for at holde på den rette temperatur. Nej, det er da også gavnligt til de kolde drikke som eksempelvis en lækker, frisk iste. Det vil altså sige, at du med et termokrus kan have din yndlingsdrik med dig overalt, hvor du måtte hen, og så holder du også lidt fast i det hyggelige og tager det med dig, når du er på farten.

 

Klik her for at se et udvalg af termokrus med logo.

 

Læs også:

Få et logo på din vand og vis personlighed

Firmagaver hører ikke kun julen til

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.