HFK 2970

Udvis taknemmelighed med en firmajulegave

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Der er mange måde at vise, at man er taknemmelige på, men en af de bedste måder er ved at give en gave. Derfor er firmajulegaverne en god måde at vise medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnerne, at de er værdsat i virksomheden. Det skaber både værdi for den enkelte at modtage en gave men også for virksomhedens image ud ad til. Hvis firmaets medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere føler sig værdsat, vil de også gøre det ekstra godt på arbejdet. Det vil samtidig også være med til at styrke sammenholdet i virksomheden og være et fælles samtaleemne fremover.

Vælg en julegave eller lad medarbejderne vælge selv

Der findes et utal af forskellige typer firmagaver, men fælles for de fleste er, at de kan bruges af både mænd og kvinder i alle aldre. Du kan både købe klassiske design til udsmykning i hjemmet eller mere praktiske og funktionelle gaver, som de kan bruge i hverdagen. Du kan blandt andet give dem vinglas til julebordet eller en julestjerne, de kan hænge på træet. Der er altså mange muligheder for at give en personlig og god gave, som medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnerne vil sætte stor pris på.

Firmajulegave i alle prisniveauer

Det er ikke kun store virksomheder, der har råd til at give firmajulegaver. Der findes også firmajulegaver, som små virksomheder har råd til at købe til deres medarbejdere for at anerkende deres arbejde i virksomheden.
De mange forskellige typer firmagaver findes nemlig i flere prisklasser, så hvis du ikke har råd til at købe et Georg Jensen fad til alle dine medarbejdere, så er det også muligt blot at købe en æske chokolade. Der ingen gaver, der er bedre end andre. Det vigtigste er det signal, du sender som arbejdsgiver overfor dine medarbejdere, når du giver dem en julegave.

Hvis du gerne vil vide mere om en firmajulegave her.

 

Få mere inspiration:

Vandflasker går aldrig helt og aldeles af mode

Selvom julen er ovre, er det ikke for sent at give firmagaver

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.