HFK 2970

Vandflasker er en diskret reklameartikel

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Det er aldrig en dårlig idé at reklamere lidt for sig selv. Måske har du et firma eller en virksomhed, der ønsker at sprede sit budskab. Det er der mange måder at gøre på! Nogle vælger store bannere eller en reklamefilm, men der findes også mere diskrete måder at sprede budskabet på. Du kan for eksempel vælge at få lavet vandflasker med tryk på. Det lyder måske underligt og banalt, men vandflasker er faktisk en utroligt effektiv måde at sprede et budskab, logo eller firmanavn på. Der er rigtig mange fordele ved at vælge netop vandflasker, blandt andet fordi alle mennesker drikker vand i løbet af en dag.

 

Vandflasker er en effektiv og diskret måde at sprede et budskab på

Og hvordan fungerer disse effektive vandflasker så? Jo, du vælger først og fremmest en flasketype. Du kan vælge en stor, rummelig flaske eller en mindre, mere praktisk flaske. Derefter vælger du farven på etiketten, der naturligvis skal passe til jeres profil. Du vælger også en matchende farve til kildevandsflaskens låg. Derefter vælger du, om vandflasken skal fyldes med læskende mineralvand eller brussende danskvand. Prikken over i’et er naturligvis dit budskab, logo eller firmanavn.

 

Bestil vandflasker, der repræsenterer jeres profil og budskab

Når du for eksempel serverer disse speciallavede vandflasker til et møde, sender du et professionelt signal til dine fremtidige partnere og kunder. Når du så tager flasken med videre i løbet af dagen, mødes jeres budskab af en helt masse mennesker, når de for eksempel hiver flasken op af tasken i offentligheden for at tage en tår. Alle mennesker drikker som sagt vand i løbet af dagen, og vandflasken er derfor ikke en irriterende reklamegave at få stukket i hånden. Den er derimod praktisk og brugbar for alle! Derudover kan alle tage den med sig videre i tasken.

 

Bestil din egne vandflasker

 

Læs mere herinde:

En succesfuld virksomhed starter med reklameartikler

T-shirts med tryk er en smart form for reklame

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.