HFK 2970

Vandflasker går aldrig helt og aldeles af mode

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand til møder (foto: syddesign.dk)

Der er nogen ting i hverdagen, som er så integrerede en del af det almindelige liv, at vi ikke nødvendigvis bruger specielt meget hjerneaktivitet på at tænke på det. En af de ting er sikkert hos de fleste, at få den mængde vand der skal til for at vi kan fungere. Der er nok nogen som kunne have godt af, at drikke en anelse mere vand. Der er flere måder at komme den problematik til livs på. Man kan naturligvis blot drikke mere vand, men vil man gøre opgaven lettere, så kan man forlade sig på at have en vandflaske med rundt hver dag. Så er vand altid tilgængeligt.

 

Belejlig reklame

Der er stor forskel på hvilket forhold folk har til vandflasker. For nogen er det ikke noget man nogensinde bruger. Det kan være de typer som synes det er urimeligt dyrt, at skulle betale for noget man kan få i så rigelige mængder for en brøkdel af prisen, ved blot at åbne for den hane man har indbygget i huset. For andre betyder det meget at have en ordentlig vandflaske, så man altid har adgang til den mængde vand der er behov for, for at holde hjernen i topform hele dagen. Er man typen som sætter holder stor fokus på sundhed vil man sikkert også være én af dem, som til dagligt render rundt med en vandflaske af den ene eller den anden slags. Men man vil helt sikkert ikke være typen der render rundt med en af de vandflasker, som på forhånd har været fyldt op med vand fra supermarkedet. Disse vandflasker bliver nemlig med jævne mellemrum anklaget for at indeholde skadelige stoffer, som kan risikere at diffundere over i vandet, og dermed gøre vandet usundt.

 

Der findes vandflasker i alle verdens afskygninger

Hele industrien for vandflasker er i disse dage vokset til et niveau, som for mange kan virke uoverskueligt. Men vil man have lidt struktur i sagerne, så kan man bruge den tommelfingerregel, at der findes vandflasker som er lavet af metal, og dermed med sikkerhed ikke udgyder giftstoffer til vandet, og så findes der kategorien af vandflasker som på den ene eller anden måde har et filter som gør kvaliteten af vandet bedre.

 

Skal du ud at se på vandflasker, så kig forbi www.syddesign.dk

 

Find mere information her:

Få kuglepenne med logo direkte til døren

USB med logo skaber opmærksomhed til virksomheder

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.