HFK 2970

Vandflasker – Gør det nemt at slukke tørsten

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand er nemt og enkelt for alle (foto: syddesign.dk)

En vandflaske er i al sin banalitet en utrolig smart lille opfindelse – og den bliver ved med at forbløffe! For mange er vandflasker noget der hører til på udendørs eventyr og camping, og den er i høj grad også essentiel for mennesker der elsker den fri natur og den friske luft. Før i tiden var vandflasken ikke meget at se på. En plasticbeholder kan jo kun fascinere i så lang tid.

 

Medbringes overalt

Nu har den imidlertid udviklet sig til at være opleverens bedste ven. Der findes et utal af forskellige vandflasker, dem der kan foldes sammen og fylde næsten ingenting i rygsækken, og andre, der kan indeholde et udtræksrum hvor man kan holde vandet koldt med isterninger, eller gemme en smule frugt til senere. En vandflaske er dog ikke kun smart for ham eller hende, der skal ud og opleve. I mange hjem kan familier bedst lide at drikke deres vand afkølet, og i så fald er det det letteste at stille en vandflaske i køleskabet. Afkølet eller ej, har mange dog svært ved at huske at drikke den mængde vand de skal i løbet af en dag. I lang tid har der været meget snak om, hvor meget væske man bør indtage, men egentlig afhænger det meget af flere forskellige faktorer. Det kommer i høj grad an på ting som fx livsstil, arbejde og aktivitetsniveau.

 

Tydeligt logo, genkendt firma

Derfor kan det variere meget fra person til person, hvad den enkelte bør indtage af væske i løbet af en dag. Her kan vandflasken være mere end nyttig. Det er let i næsten alle situationer at have en vandflaske ved sin side, til at huske en på at drikke en tår i ny og næ. På den måde er det kun et spørgsmål om tid før man har gjort det til en vanesag at forsyne kroppen med al den væske den har brug for. Ja, nogle gange flasker det sig bare – fordi man har en god vandflaske.

 

Læs mere om det store udvalg af vandflasker her!

 

Find flere ideer her:

Skjorter med logo giver virksomheden professionalitet

Få kuglepenne med logo direkte til døren

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.