HFK 2970

Vandflasker kan genbruges, men du skal også huske at skifte dem

Vandflasker kan sagtens genbruges (foto syddesign.dk)

Vandflasker kan sagtens genbruges (foto syddesign.dk)

Vandflasker er gode at have med dig over alt. Hvorfor? Fordi det er virkelig vigtigt, at du drikker en masse vand om dagen. Det er ikke altid, at du kan komme til at få en glas vand, hvis du er på farten. Men så er det godt, at man kan have sin egen vandflaske med, uanset hvor man er henne. Men hvilken vandflaske skal du så vælge? Du kan selvfølgelig genbruge en flaske fra en kildevand. Men sådan en kan du ikke genbruge til evig tid. For der kommer en masse bakterier i den. De er simpelthen ikke beregnet til at blive genbrugt.

Du kan købe en vandflaske, der kan bruges igen og igen

Du kan købe en vandflaske, der kan bruges igen og igen. Det er ikke en vandflaske, som du bare har købt med kildevand i i Fakta. Det er mere en sportsdrikkedunk for eksempel. Den er nemlig beregnet til, at den kan vaskes og så genbruges igen. Det er virkelig den bedste måde at gøre det på, for du kan blive syge af de andre vandflasker. De kan i øvrigt også komme til at lugte rigtig grimt. Det er jo direkte ulækkert.

Find en god vandflaske på nettet

Du kan finde den perfekte vandflaske på nettet, hvor du kan købe den og få den sendt hjem til dig selv. Det er en rigtig god idé. Måske er det også et godt juleønske. Det kunne i hvert fald være en idé. Måske kunne det også være en god julegave til nogle af dine venner, bekendte eller måske en fra din familie. Hvad siger du? Vandflasker er vigtige, så hvorfor ikke.

 

Klik her for at finde et hav af gode vandflasker

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.