HFK 2970

Vandflasker med logo kan fungere som effektiv branding

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Reklamevand (foto: syddesign.dk)

Når man tænker på vandflasker, tænker man umiddelbart ikke andet, end at de er nyttige, hvis man er tørstig og har brug for vand på farten. Men vandflasker kan faktisk være nyttige til mange andre ting. Der findes selvfølgelig de helt almindelige vandflasker, som man køber i supermarkeder eller i kioskerne, som har de sædvanlige mærker og loger på sig. Men man har faktisk også mulighed for, at få en vandflaske med sit eget eller sit firmas logo på. Det er en god og effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring ens firma eller organisation på, og det kan være nyttigt til mange forskellige arrangementer både forretningsmæssigt og privat.

 

Vandflasker til branding af virksomhed eller organisation

En vandflaske med en virksomhed eller en organisations logo kan være nyttig til mange forskellig ting. Først og fremmest er det oplagt at have med til en messe. Her kan det være en god idé, at have anskaffet en masse vandflasker med virksomhedens logo til gratis uddeling. På den måde vil din stand både trække opmærksomhed, idet at der er uddeling af gratis vand, og samtidig vil logoet på flasken sprede reklame for virksomheden på sin videre færd. Det kan være flasken endda når helt hjem i privaten hos folk, hvor de fortsat vil bruge vandflasken til at tage med til træning eller på arbejde. Derudover kan en vandflaske med logo også bruges, hvis man afholder kurser eller konferencer.

 

Nemt og enkelt brand værdi

Her vil det også være god skik at dele vandflaskerne gratis ud, og deltagerne vil få en fornemmelse af at blive godt serviceret, og at virksomheden er professionel og selvsikker. Her vil flasken være med til at styrke det samlede indtryk, idet det skaber en helhed og sammenhæng. Du kan også kombinere vandlaskerne med kuglepenne med logo også til gratis uddeling, hvilket blot styrke det samlede indtryk af virksomheden, og samtidig skaber god branding, når deltagerne tager vandflasken og kuglepennen med sig.

 

 

Find vandflasker på nettet og øg opmærksomheden omkring firmaet i dag.

 

Se mere:

USB logo – skab genkendelse omkring din virksomhed

At give julegaver til de ansatte er en stor anerkendelse

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.