HFK 2970
En julekurv er et sikkert hit (foto syddesign.dk)

Hvad er en god mors dag gave?

Uanset om din mor er ung og du stadig er et barn eller en teenager eller om du er voksen og din mor er ved at være en ældre dame, så fortjener hun at blive forkælet på mors dag.

De fleste mødre forventer måske ikke noget på selve dagen, men alle mødre bliver ekstra glade for ethvert initiativ på denne dag. Men hvad er en god mors dag gave? Det vil vi forsøge at give dig svaret på i denne artikel.

Hvad kan gøre din mor glad?

Tænk på hvad der kan gøre din mor glad. Hvis du tænker dig om, så ved du sikkert allerede hvad der plejer at gøre din mor rigtig glad. Måske er det vigtigste for hende at få besøg af sine børn på mors dag. Især hvis i ikke ses så tit.

Noget så simpelt som et besøg kunne sagtens være din gave til din mor. Du kan eventuelt medbringe en flot buket blomster eller en æske chokolade sammen med en lille sød hilsen. Så vil hun være solgt.

Du kan også vælge at invitere din mor ud på dagen. Hvis i ikke ses så tit, f.eks. fordi i bor langt fra hinanden, så tilbring dagen sammen med hende. Du kan f.eks. invitere din mor på cafe eller en gåtur i parken.

Du kan også invitere hende ud på en spændende og anderledes dag fyldt med oplevelser og nye indtryk. Det er også en god gave, hvis din mor ikke selv er så god til at komme ud af huset og prøve nye ting. Du kan f.eks. invitere hende i biografen, på museum eller i kan lave en familieudflugt til Legoland, Tivoli eller lignende.

Skal det være unikt og måske endda grænseoverskridende, så kan du overveje at invitere hende med på bridgewalking, helikoptertur, sælsafari, klatretur eller en tur i en hurtig bil.

I kan også hygge jer sammen ved at deltage på et madkursus, deltage i en vinsmagning eller ved at tage en tur i en luftballon.

Hvis du tror at en dag sammen med din mor er den bedste gave, så gælder det bare om at finde en passende aktivitet som gør din mor glad.

Hvis den fysiske afstand mellem jer er så stor at et besøg ikke kan lade sig gøre, så bør du ringe til din mor og ønske hende en glædelig mors dag, og du kan evt. sende en god gave til hende som afleveres med posten. Det kan også sagtens være at du blot fortæller hende at hun er inviteret på en af de ovenstående aktiviteter en helt anden dag, hvis i ikke kan få det til at passe på mors dag.

Hvis blot du husker din mor på mors dag, så kan du sagtens give hende gaven en anden dag.

Klassiske gaver der altid virker på mors dag

Foretrækker du at give din mor en fysisk gave på mors dag, så er der nogle sikre klassikere. Du kan altid give din mor

  • blomster
  • chokolade
  • gavekort
  • biograftur
  • smykker

Det værste du kan gøre på mors dag er ikke at gøre noget. Selv en hilsen kan være nok, men vi mener at du bør gør dig mere umage. Din mor fortjener det og hun vil blive enormt glad for dit initiativ.

Vil du gerne have endnu mere inspiration, så kan du finde flere ideer til aktiviteter og gaver til mors dag her.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.