HFK 2970

Kuglepenne med tryk er den perfekte personlige gave

Alle virksomheder har kuglepenne med logo (foto syddesign.dk)

Alle virksomheder har kuglepenne med logo (foto syddesign.dk)

Det er ikke lang tid siden, jeg fandt en kuglepen med tryk i min skuffe. Den stammer fra dengang jeg gik ud af folkeskole, hvor hele klassen fik en kuglepen med skolens mærke på. Og det var ikke bare en almindelig kuglepen, men en kvalitetskuglepen, der stadig skriver pænt 20 år senere. Det jeg vil frem til er, at en kuglepen med tryk kan være en rigtig god gave, der mange år senere kan vække minder om en god tid man oplevede enten på en skole eller måske på en arbejdsplads. Det er også muligt at få indgraveret en tekst, så kuglepennen kan blive til en meget personlig gave.

Kuglepenne med tryk fungerer godt som reklame

Alle virksomheder med respekt for sig selv bør have kassevis af kuglepenne med firmaets logo på. Det kan måske virke overflødigt at betale ekstrapris for firmaets logo på en kuglepen, for mange af dem ender garanteret alligevel med at blive væk. Men man bør absolut ikke undervurdere den værdi, en kuglepen med logo kan have. Du har garanteret selv oplevet at finde en kuglepen i lommen eller hjemme i skuffen i dit hjem, som havde et eller andet firmalogo på. Du aner ikke, hvor kuglepennen kommer fra, men pludselig bliver du mindet om den virksomhed kuglepennen repræsenterer, selvom du bare sidder hjemme i privaten. Et logo på en kuglepen er derfor en billig måde at få reklame på, og hvem ved hvor kuglepennene med logo havner henne.

Kuglepenne i forskellig kvalitet

Der findes mange forskellige kuglepenne i meget forskellig kvalitet. Du kan både købe flotte stilrene metalkuglepenne, men også de helt billige plastikkuglepenne. Alle sammen kan fås med logo, så det er egentligt op til dig, hvilket image din virksomhed vil sende. Det lyder måske banalt, men en plastik kuglepen kan godt sende et helt andet signal end en i metal. Det er op til dig at vurdere, hvor meget det er værd for dig.

Læs mere om kuglepenne med tryk her: httpss://www.syddesign.dk/da/products/til-messen

 

Læs mere om kuglepenne med tryk:

Kuglepenne med tryk skaber selvstændighed og opmærksomhed

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.