Millivolt/microvolt spænding forstærker yrelsen signal forstærker AD623 / AD620 forstærkere modul (D4B6

Millivolt/microvolt spænding forstærker yrelsen signal forstærker AD623 / AD620 forstærkere modul (D4B6

Millivolt/microvolt spænding forstærker yrelsen signal forstærker AD623 / AD620 forstærkere modul (D4B6

  • kr32.28


MOP-21 GE MINI millivolt spænding forstærker modul

Dedikerede forstærkere, core, rail-to-rail output, Høj indgangsimpedans, høj common mode rejection ratio, lave offset og glide, lav støj, Lyd og høj closed-loop gain stabilitet, præcision måling / forstærkning af de bedste valg.

Første modul funktioner:

1. High-end dedikerede forstærkere, AD623 kerne, høj præcision, god linearitet.

2. Enkelt strømforsyning, støtte 3-5.5 V strømforsyning, der er nem at bruge!

3. Integreret undertryk generation modul, dobbelt strømforsyning, der er nem at håndtere negative signal / AC-signal.

4. Power input LC-filter, ren og stabil, sikre en stabil signal forstærkning.

5. Indbygget negativ spænding generation modul, kun en enkelt strømforsyning kan dobbelt power drift, forenkle system design.

6 ..rail-to-rail output, er den maksimale output svinge op til + -VCC, langt ud over det LM358 / AD620 og andre centrale produkter (kun til VCC-1,5 V).

7. forstørrelse 2-1000 gange justeres for at tilpasse sig til forskellige programmer, import af Usa grænser potentiometer, modstand ændringer jævnt, stabilt modstand, prisen er højere end indenlandsk potentiometer mere end 10 gange (dårlig kvalitet potentiometer ofte løs, åben, hvilket Resulterer i modstand, når store og små, åbne, etc., der kan ikke garantere forstørrelse stabilitet, er det vanskeligt at sikre nøjagtighed).

7. Modul enkel, skalerbar, detaljeret beskrivelse, for at lette den sekundære udvikling.

For det andet, at de vigtigste parametre

Forstærker Type: Dedikerede forstærkere, AD623 kerne

Indlæseområde: 0.5 VCC (dvs, den spænding mellem S + / S er mindre end halvdelen af den leverede spænding.)

Output range: + -VCC (rail-to-rail)

gain: 2-1000 gange justerbar.

Strømforbrug: 150uA (typisk) 650uA (antal)

strømforsyning: 3-5.5 V

Få nøjagtighed 0.35% (G> 2) 0.10% G = 2)

Input Offset-Spænding: 100-200uV

Input offset drift: 1uv /

Common mode rejection ratio: 90db

Forstærkning båndbredde 800KHZ.

PCB størrelse: 40 * 23mm, med M3 hul til montering af 4.

Der henvises til AD623 chip for specifikke forstærker parametre.

tre, Pin-kode beskrivelse og ledningsdiagram

Det anbefales at bruge en mindre forstørrelse (såsom 50/100 gange) for at teste baby, og derefter overført til behovet for at bruge flere.Justere A ++ knappen med uret for at øge forstørrelsen (op til 1000 gange).Når du justerer til det maksimale, du kan høre et lille klik på potentiometeret, hvilket betyder, at du har justeret til ende.Du kan også bruge den modstand til at lave den forstørrelse, så forstørrelse værdi vil være mere stabil.

For det fjerde, er opmærksomme på forhold,

1. Nogle mennesker vil REF kaldes nul pin-kode, dette er ikke noget problem, men AD623 kerne høj præcision, direkte til REF jorden, output er meget tæt på 0, er det faktiske behov for at justere.Det anbefales, at REF-pin spænding justeres kun, når den spænding, der skal oversættes.

2. Vores brug er Usa importerede stænger potentiometer, justerbar, stabil, høj pålidelighed, prisen er højere end indenlandsk potentiometer 10 gange, ikke-almindelige indenlandske potentiometer sammenlignelige.

3. AD623 offset spænding er 200uv, Der er den maksimale indgangsspænding kan være 200uv fejl, så hvis indgangsspændingen er mindre, jo større den oprindelige fejl, er den anbefalede signal bør ikke være mindre end Den 3mv

4. AD623 3 db forstærkning båndbredde af 800KHZ, De får flere * frekvens = 800KHZ.Derfor, hvis den forstærkes DC signal op til 1000 gange.Hvis du forstørre 800 gange, det signal, der bør ikke være højere end 1 KHZ.Hvis forstærkningen 10 gange signalet bør ikke være højere end 80KHZ, og så videre, jo højere signal frekvens, jo større forstørrelsen tab.

5.REF side af den maksimale indstillingsområde bør ikke være for stort, da det ellers vil påvirke forstørrelse.

6. Forstærker udgangseffekt spænding Omfattet af forsyningsspændingen.VORES AD623 modul lineære område på op til + - VCC.Mens AD620 / LM358 og andre forstærkere + 5v -5V strømforsyning, linearitet kun -3.6 V ~ +3.3 V mellem.

7. Den AD623 s REF pin-kode kan kun trække op / ned-output spænding. Under normale omstændigheder jorden.Når du skal bruge REF fods trække Høj eller lavere output, du kan ændre spænding af denne pin-kode.Men i dette tilfælde, være opmærksom på at forstørrelsen af det lineære område, vil ikke ændre sig på grund af 5 fod Ændre, er den maksimale output er ikke mere end VCC.

Forstærkere, sund fornuft, En bred vifte af ikke-elektriske målinger er som regel omdannes af en sensor til en spænding (eller nuværende) - signal, der er generelt svag, og det mindste Til 0,1 V, og det dynamiske område er brede, ofte har et stort fælles tilstand interferens spænding.Derfor er de fleste af sensor bag behovet for at få adgang til apparatet for at forstørre Enhed, den vigtigste rolle er den sensor signal præcision spænding forstærkning, mens den fælles tilstand interferens signal undertrykkelse for at forbedre kvaliteten af signalet mængden.I det generelle signal forstærkning programmer kræver sædvanligvis en differential forstærker kredsløb til at forstærke signalet efter overtagelsen, men den grundlæggende differential forstærker kredsløb præcision Fattige, modstand matchende problem er den vigtigste faktor, der påvirker common mode rejection ratio.Hvis du bruger en diskret op-amp til at måle el-Road, det er uundgåeligt, at forskellen mellem modstand, som Påvirker hele signal forstærkning nøjagtigheden af ændringen endnu mere kompliceret, hvilket Resulterer i et fald i common mode rejection ratio og en ikke-linearitet, af de få.Brugen af post-formen produktion af integrerede instrument forstærkeren løser ovenstående matchende problem , Instrument forstærker kredsløb er ikke mangler i ovenstående , Som er meget udbredt.Som sensor output-impedans er generelt høj, udgangsspændingen amplitude er meget lille, kombineret med dårlig arbejdsmiljø, derfor det instrument, der forstærker og generelt i Forhold til den generelle forstærker, har sin særlige krav, hovedsagelig i høj indgangsimpedans, høj common mode rejection ratio, lave offset og glide, lav støj, Lyd og høj closed-loop gain stabilitet.

Tags: dip8, ing, opamp, amplifi bestyrelsen, ad620 forstærker, amp bestyrelsen, forstærker modul kinesiske bluetooth, ad620 forstærker modul, apparatet forstærker modul, stereo-forstærker, bluetooth-modul.


  • Driftstemperatur: datablad
  • Anvendelse: Andre
  • Effekttab Magt: datablad
  • Model-Nummer: titel & foto
  • Forsynings-Spænding: datablad
  • tilstand: Ny
  • Mærke: KAI TUO DA
  • Type: Andre

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good