Perle Refraktometer Smykker RHG 1.30-1.81 RI Indbygget LED Lys Diamant Detektor Professionel Gemstone D17 20 Dropshipping

Perle Refraktometer Smykker RHG 1.30-1.81 RI Indbygget LED Lys Diamant Detektor Professionel Gemstone D17 20 Dropshipping

Perle Refraktometer Smykker RHG 1.30-1.81 RI Indbygget LED Lys Diamant Detektor Professionel Gemstone D17 20 Dropshipping

 • kr446.89

  kr587.98

Funktioner:

Specielt designet: Denne refraktometer er designet til at måle det refraktive indeks af ædelstene og solide materialer.Mange mennesker tror, at perle refraktometre er den vigtigste af alle perle test instrumenter.Den primære brug af et refraktometer er at måle den vinkel, hvor lyset er bøjet eller brydes ved hjælp af en sten.

Høj præcision, kompakt og nem at transportere: refraktometer er meget præcis og nem at betjene.Let og kompakt, det er let at bære.Det giver vigtige gemstone anerkendelse, da det adskiller sig fra sten til sten.Refraktometer er også en af de få instrumenter der kan give dig oplysninger om uigennemsigtig perler og gennemsigtige perler.

Høj kvalitet: lavt batteri forbrug og lang levetid.Det er muligt perler fortsætte med at blive elimineret af værdier som R. I., Farve, Hårdhed og S. G. gennemsigtig ædelsten er testet og overfladen er poleret flade, som er meget velegnet til adskillelse af smykkesten.

Hurtig identifikation: Hurtigt og præcist at identificere, enkelt og dobbelt perler.Hjælper med at identificere diamanter, moissanite og farvede perler, hastigheder op identifikation af perler i den pakke, der ikke kræver RI væsker, og resulterer i ensartede og pålidelige resultater hver gang, med et tydeligt display for nem aflæsning målinger.

Perle Refraktometer Sæt kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikation:

Konto Type: Refraktometer

Brydningsindeks Rækkevidde: 1.30-1.81 RI

Minimum Division Værdi: 0.01 ri

Materiale: ABS

Størrelse: ca.12.8x6x3.2cm/5.04x2.36x1.26in

Farve: Sort

Størrelse: 1 Sæt

Bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

1 x Refraktometer

1 x Lommelygte

3 x 1,5 V-Knap Batterier

1 x Afspejler Olie

1 x Brugervejledning

Tags: diamant selector, test enheden diamant, led lampe, zhul diamant detektor, detektor diamant, t ur til kvinder, kvinde perle ring, sten tester, gemolog, lcd-test værktøj.


 • Produkt Features: Diamant Detektor Test Værktøj
 • Item Bredde: 3.2cm
 • Element Vægt: 600g
 • Model-Nummer: 910727159
 • Smykker, Værktøj Og Udstyr Type: Sæt Værktøj
 • Materiale: ABS
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Item Længde: 12.8cm
 • Item Højde: 6cm
 • Mærke: JAVRICK
Alekseeliforov 2021-01-18

Everything works. Thank you.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good