TOPDON AL200 Fuld OBD2 Scaner Auto Diagnostiske Scaner for Bil-Kode Læser ODB2 Diagnostisk Værktøj Automotive Bil Scanner Værktøj

TOPDON AL200 Fuld OBD2 Scaner Auto Diagnostiske Scaner for Bil-Kode Læser ODB2 Diagnostisk Værktøj Automotive Bil Scanner Værktøj

TOPDON AL200 Fuld OBD2 Scaner Auto Diagnostiske Scaner for Bil-Kode Læser ODB2 Diagnostisk Værktøj Automotive Bil Scanner Værktøj

 • Kategori: rabat
 • Produktkode : h8997
 • Status : På lager
 • kr116.09

  kr203.70

OM TOPDON

som et nyt selskab stiger i eftermarkedet, der er dedikeret til at fokusere på produktudvikling og innovation, lægger tilstrækkelig vægt på, at brugerens oplevelse med en gruppe af fremtrædende eksperter og ingeniører, der sikre, at hvert produkt er godt designet og bruger-orienteret.

Nye Arrivel Bil OBD2-Kode Læser TOPDON Artilink200

Specifikationer:

Display: Baggrundslys, 128 x 64 pixel display Drift spænding: 9~16V Driftsstrøm: 40~50mA Energi Forbrug: 0,6 W Power: 8 til 18 volt leveres af bilens batteri Køretøjet Diagnose Protokol: K Line L Line, Dobbelt KAN, J1850 PWM, J1850 VPW kommunikationsprotokol Main chip model: Bindende chip Interface Type: OBD-II 16PIN Standard Interface

HVORFOR HAR DU VALGT DET

TOPDON Artilink200 med koder reading/clearing, den check engine lyset slukkes, jeg/M parathed status for at kontrollere, freeze frame data visning og køretøjets identifikationsnummer at hente, er i sandhed den ultimative must-have OBD2-kode læser på effektivitet og pris for begyndere på udkig efter en hurtig og præcis løsning til delvis af motor og systemer.

Bullet Punkter:

1. MIL TURN-OFF: OBD2-kode læser TOPDON Artilink200 understøtter læsning og afhjælpning af koder, der er gemt i køretøjets ECU om delvis Motor og Transmission fejl, og det gør en stor mening i den check engine lyset slukke efter vedligeholdelse. 2. Jeg/M PARATHED CHEKING: Det jeg/M parathed status kontrol fungerer på de sensorer, der er relateret til udledninger, kontrol af sensorer', der kører status for at finde ud af, om dit køretøj passere emission test, eller det er tid til at få din bil vedligeholdelse. 3. HENTNING af DATA: Freeze frame data hentning kontrollerer visse køretøj betingelser, der er indspillet med on-board computer, på det tidspunkt, emission-relaterede fejl, og køretøjets identifikationsnummer hentning hjælper brugere med at finde information om bilen. 4. PASSENDE KØRETØJER: Kode reader TOPDON Artilink200 er velegnet til de fleste 1996 OS-baseret, 2000 EU-baseret og nyere biler, der er udstyret med 16pin port og er i overensstemmelse med OBD2/KAN-protokoller. 5. GARANTI: TOPDON warrants til sine kunder, at dette produkt vil være fri for defekter i materialer og udførelse i en periode på et (1) år fra datoen for det oprindelige køb, er underlagt nogle vilkår og betingelser.

Funktioner:

TOPDON Artilink200, som en af entry-level OBD2 koder læsere i TOPDON serien, er udstyret med grundlæggende OBD-funktioner til at hjælpe dig med at forbedre effektiviteten af diagnostiske arbejde på delvis parametre' kører status i Motor og PÅ systemer

Læs/Slet Diagnostiske Problemer Med At Kode

Læsning Koder: Viser en detaljeret beskrivelse af den nuværende Diagnostiske Problemer Kode (DTC); Hente generiske (P0, P2, P3, og U0), producent specifikke (P1, P3 og U1) koder og verserende koder.Slette Koder: slukker for Lys til motorkontrol (MIL), rydder koder og nulstiller skærme.

Freeze Frame Data:

Giver tekniker for at få vist vehiclersquos driftsparametre i det øjeblik en DTC (Diagnostic Trouble-Kode) er fundet

Jeg/M Parathed Status

Viser, om de forskellige emissioner-relaterede systemer på køretøjet fungerer korrekt og er klar til inspektion og vedligeholdelse af test.

Læsning Af Køretøjets Identifikationsnummer

Læser og viser VIN for brugerne at identificere det køretøj, information, WM1, VDS, og VIS.

Beskrivelse:

1.TOPDON Artilink er udstyret med 16pin stik, som er egnet for de fleste OBD2/CAN-protokol køretøjer. 2.Udstyret med en 105cm (41.34 inches) tilslutningskabel, der gør det muligt for brugerne at have en passende diagnose, der sidder på førersædet eller står uden for det køretøj, i stedet for at bøje i førersædet. 3.Denne kode reader er lavet af ABS-plast, og sammen med gummi nøgler.Det er et ideelt værktøj for grundlæggende OBD problemløsning. 4.Designet med sort-og-hvid LED-skærm (128 * 64 pixel), denne kode reader er fantastisk til at analysere data, selv i de lyse lys, alle de oplysninger, der er vist tydeligt.

4.- Kode læser TOPDON Artilink200 har indbygget OBD2 DTC opslag bibliotek, som viser, kode og koden mig ans direkte i stedet for at spilde tid på at søge koder definition identifikation på internettet. 5. I modsætning til andre lavere-nivelleret versioner, der understøtter ALLE OBD2 protokoller, herunder K Line L Line, Dobbelt KAN, J1850 PWM, og J1850 VPW kommunikationsprotokoller. 6. Flere understøttede Sprog: engelsk, fransk, tysk, spansk, hollandsk og dansk.

Andre Indslag

7. Ingen Batterier eller Oplader der er nødvendige for at drive kode reader, kan du direkte bruge det med strøm fra OBDII Data Link-Stikket i bilen. 8. Der er 4 knapper på AL200, op/ned-knappen for at rulle til den menu.Enter og Exit-knappen giver mulighed for navigation tilbage og ind i menuen.

Garanti:

12 måneder garanti for eventuelle problemer med kvaliteten.

Pakke Liste:

1 * Hovedenheden 1 * Brugervejledning

Tags: OBD2 Scanner, softwar, konnwei kw850, alldata auto reparation software, bluetooth odb2, 2 elm, auto scaner, bil diagnostisk apparatur, odb2 bluetooth-4, crp429c.


 • Element Type: Kode Læsere & Scan Værktøjer
 • Mærke: topdon
 • Specielle Funktioner: Bluetooth
 • Software Opdatering: No
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Certificering: CE
Mcmillerlane 2020-09-28

Nenačte skoda fabia 1,2 htp

Sprsoh 81 2021-01-29

ok

Parshikova Nadez 2020-08-25

received really really fast can't wait to use it, Vince

Dsutherland60 2020-10-07

As described, good quality

Galtranex 2020-10-12

Good product

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good