Shengmilo Elektrisk Cykel 1000W Herre Mountainbike Sne Cykel El-Cykel Ebike 48V17Ah El-Cykel 4.0 Fat Tire e cykel

Shengmilo Elektrisk Cykel 1000W Herre Mountainbike Sne Cykel El-Cykel Ebike 48V17Ah El-Cykel 4.0 Fat Tire e cykel

Shengmilo Elektrisk Cykel 1000W Herre Mountainbike Sne Cykel El-Cykel Ebike 48V17Ah El-Cykel 4.0 Fat Tire e cykel

 • Kategori: rabat
 • Produktkode : h9144
 • Status : På lager
 • kr9 280.06

  kr11 600.08

MX02S Konfiguration tabel Color: sort /blå Batteri kapacitet:17AH Opladningstid :7-8 timer Udvalg af kilometertal:ren el-60 km Motor effekt:Shengmilo+ 48V 1000W Speed shift:21 hastighed Dæk specifikationer:26*4.0 Ramme materiale:Aluminium krop Sædet tube materiale:Højde justerbar rækkevidde Aluminium, 80-115cm Velegnet til mængden:168 CM-200CM voksen Forgaffel materiale :Aluminium legering Maksimal belastning:180KG Forgaffel dæmpning type: forår stødabsorbering Bremse system: Hydraulisk bremse system Gratis skat zone: EU ' s medlemslande, Usa, Canada, Japan, Sydkorea MX02S har et lager i Europa, og EU-brugere kan levere det inden for 5-7 dage efter at placere en ordre.

Efter-salg garanti

1:Ikke-forbrugsdele garanti er 12 måneder: sæde / stel / motor / controller / meter . 2:Forbrugsdele garanti 3 måneder: bremse / dæk / batteri / Når produktet er unormal, skal du kontakte kundeservice så hurtigt som muligt, vil vi være glade for at løse problemet for dig.Du må ikke adskille det selv, så at den tekniske afdeling kan ikke rigtigt bedømme fiasko og påvirke vedligeholdelse.Vi vil afvise alle garantibetingelser, uden ændringer eller adskillelse af dele uden samtykke.Ikke-menneskelige skader, ovenstående vilkår gælder for alle el-cykel produkter i butikken.Mange tak for dit samarbejde.

Told-Afgift (Import Skat)

Du behøver ikke at betale eventuel told, vi er ansvarlige for fortoldning og told.Du behøver ikke bekymre dig.At betale skat er en pligt for enhver borger, køber nødt til at tage ansvaret for alle afgifter.Hvis køber nægter at modtage varen på grund af den skattemæssige problem, de har brug for til at betale for alle fragt. * De fleste af vores tilbud er fremmet med gratis levering (udvalgte lande) med DHL/FEDEX/EMS/UPS og etc, men på sælgeren praktisk mulighed, som vi engang har en meget begrænset vælge valg duo til IATA ' s politik til lithium batteri.

Direkte producenter, nyde høj kvalitet pre-salg og service efter salg.

Vi hilser klient fra Rusland, og vi vil gøre vores bedste for at klare det skik og betale afgiften på vores sider.De elementer, der er godt pakket med stærke pakker, vi leverer hurtig hurtig fra vores side. (det russiske marked).Men hurtig som regel tage længere tid (selv om 30 dage, hvis du ikke er i Moskow) end andre lande, har brug for din venlige forståelse.Nogle lande er nødt til at have toldbehandling evne, bedes du nøje, hvis ikke Gæsten clearance, vil være forsynet med de relevante udgifter.Lithium batterier i henhold til told-krav, de forskellige lande på forskellige måder, men de fleste lande er nødt til at sub-overførsel af lithium-batterier til at sende, så vi vil gøre den bedste måde at sende, lithium-batterier til at sende de takster, der er forpligtet til at betale den modtager, vi vil Gøre, Kan være lavere end den angivne værdi, reducere din takster.Herunder, men ikke begrænset til.

Emballage

Vi har strenge emballage inden forsendelse, men kan stadig ikke udelukkes, at der i processen for transport slid, banke mod det fænomen, forstå venligst, at.Vi vil forsøge at være den bedste.

Betaling

* Udbetalingen forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt. *Spærrede af Hfk2970.dk er vores foretrukne betalingsmetode, vi også acceptere forskellige betalinger ved T/T, paypal, Western union, Money gram og andre.

Tilbagevenden&Exchange politik

* Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis der for en rimelig grund til at du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige stand til en refundering eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os For nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

Feedback politik

* Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os Mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Ekstra Bemærkninger

Du er nødt til at bruge adapteren i en ordentlig måde sammen med originale stik, når du oplader vores køretøj. *Udholdenhed:afhængigt af førerens vægt, forskellige vejforhold og kørestil, så vil afstanden varierer. *Begrænse klatring vinkel: forskellig vægt i henhold til føreren, den hastighed, der er anderledes, har en anden synsvinkel. * Mix bestil velkommen, OEM orden velkommen.Vi kan også eksport mængde varer på kundens specifikke anmodning, som en producent. *Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24 timer.

Tags: baser lifepo4 280ah, dele til cykler store, brand luksus kvinde, autom scooter, antikke cykel, cykel tilbehør, generelt, town mountain bike, kit ebike-batteri, ebike, elektriske motorcykel cykl.


 • Foldbar: No
 • Motor: Børsteløs
 • Watt: > 500w
 • Max hastighed: 40 km/h
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Rækkevidde pr Magt: 31 - 60 km
 • Strømforsyning: Lithium Batteri
 • Ramme Materiale: Aluminium Legering
 • Bedømt Passager Kapacitet: En Plads
 • Model-Nummer: mx02s
 • Mærke: Shengmilo
 • Hjul størrelse: 26"
 • Spænding: 48V
 • Stil: Luksus Type
 • Certificering: ce
Fearnobeer234 2021-01-14

Very fast shipping and makes a very good impression, price/performance absolutely top!

Lance Bobe06 2020-08-31

J'ai reçu mon vélo après 50 jours , il est venu dans un état impeccable pas de casse ni de rayure , le vendu est à l'écoute, il est compréhensible et répond très vite au message. Pour ça il mérite déjà les 5 étoiles. En ce qui concerne le vélo , il était déjà monté à 90% dans son carton, en une trentaine de minutes j'ai fini mon montage ( pneu avant , garde-bout avant , guidon et pédale) . Il était comme sur les photos ni plus ni moins. les premiers testes sur les 3 km était un régal on dirait le paradis sur terre. le vélo est très rapide , la puissance et le confort sont là. Moi je le recommande.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good